Zoeken op de website

Kookfeestje 22-6-2024

Kookfeestje 22-6-2024 Vandaag mocht ik naar Ysbrechtum voor een kookfeestje. Dit was voor de…

Kookfeestje 22-6-2024

Vandaag mocht ik naar Ysbrechtum voor een kookfeestje.
Dit was voor de verandering geen kinderfeestje maar een familieweekend.
De familie die uit alle streken van Nederland komt was een weekend bij elkaar en voor de kinderen hadden ze mij dus uitgenodigd.
Dit keer was het extra uitdagend doordat een aantal kinderen last hadden van allergieën. Dus voor mij even extra uitzoeken wat kan wel, wat kan niet en dan gaan we gewoon lekker koken zodat iedereen mee kan doen.

We begonnen met het beslag van de donuts, we deden dit in estafette omdat mijn gastvrouw al een mix in huis had, dit ivm de allergie van meerdere kinderen. Ik had ook mijn eigen mix mee die we ook nog hebben gebruikt dus we moesten 2 keer achter elkaar. Toen de donuts in de oven stonden konden wij verder met de pizza stengels, zelf deeg maken dat is een kleverig werkje zeker als het buiten over de 25 graden is (en ik vergeet een goede litermaat mee te nemen). Pizzadeeg en warmte gaan niet op zn best samen.
Natuurlijk lukt het uiteindelijk toch en na wat groente erop konden deze ook in de oven. De volgende dag kreeg ik nog een berichte dat ze erg lekker waren!! Dat is natuurlijk altijd super leuk om te horen!
Denk jij nu he ik heb binnenkort ook een familiedag en het lijkt mij ook wel wat om zoiets te doen. Neem contact met mij op via de mail:
info@klaskehaarkookworkshops.nl of gebruik de whatsappknop op de hoofdpagina

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief