Zoeken op de website

Kinderfeestje 1-3-2024

Kinderfeestje 1-3-2024 Op 1 maart 2024 mocht ik weer op pad voor een heerlijk…

Kinderfeestje 1-3-2024

Op 1 maart 2024 mocht ik weer op pad voor een heerlijk kinderfeestje. Deze keer bij een hele jonge jarige! Ze koos voor een nieuw feestje namelijk het feestje met Frozen thema!

We begonnen met de bonbonnetjes van chocolade. Eentje met een sneeuwpop. En de tweede met een rendier. Dat is nog best een beetje moeilijk zo friemelen met fondant en mini marshmallows. Maar het resultaat was prachtige creatieve sneeuwpopjes en rendieren.

Daarna gingen we aan de slag met Frozen yoghurt. Ieder kind mocht zijn eigen smaak ijsje kiezen. Ik had mijn super ijsmachine bij me waar ze allemaal hun ijsje doorheen mochten draaien. Note to self: volgende keer zorgen dat het fruit iets zachter is….

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief