Zoeken op de website

Kooktip, aapje ziet

Dit vindt ik echt zoo leuk!! Dit is een techniek die ik op workshops…

Kooktip: aapje ziet

Dit vindt ik echt zoo leuk!!
Dit is een techniek die ik op workshops heel veel toepas.
Aapje ziet… Aapje doet.

Want laten we eerlijk zijn als je met woorden uitlegt en je hebt het nog nooit gedaan. dan is het lastig om dat ook te doen. Want dan moet je bedenken hoe je je handen moet sturen, je moet bedenken hoe zat het ook alweer, welk gereedschap zei ze nou?
Daarom werk ik tijdens een workshop heel gestructureerd. We doen deze stap. Ik laat de stap zien en we gaan pas verder met de volgende stap als iedereen klaar is. Dat betekend ook dat de super snelle kinderen even geduld moeten hebben. Maar ook dat de super snelle kinderen de kinderen die het lastig vinden kunnen helpen. En dan ontstaat er magie!!

Wil je meer informatie over de kookworkshops/kooklessen?
Neem dan contact op met info@klaskehaarkookworkshops.nl

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief