Zoeken op de website

Kooktip: bladerdeeg

Het lijkt zo makkelijk, de velletjes van het bladerdeeg afhalen. Maar iets vastpakken wat…

Kooktip: bladerdeeg

Het lijkt zo makkelijk, de velletjes van het bladerdeeg afhalen.
Maar iets vastpakken wat zo dun is vergt heel veel van de fijne motoriek. Daarom is het nu juist een perfect klusje voor kleine kinderhanden.
En vooral als die fijne motoriek een uitdaging is, dan is het toch een super oefening? En aan het einde van de rit heb je een heerlijk gerechtje.

Want je kunt met bladerdeeg zoveel gerechtjes maken. Saucijzenbroodjes, spijsbroodjes, kaneelbroodjes, pizza achtige gerechten, lekkere koekjes en nog veel meer. Ik gebruik regelmatig bladerdeeg bij de kookworkshops. Online maar ook op scholen, bij een kinderfeestje of op een andere locatie.

Wil je meer informatie over de kookworkshops/kooklessen?
Neem dan contact op met info@klaskehaarkookworkshops.nl
Lees er ook over hier

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief