Zoeken op de website

kabeljauwfilet

heerlijke kabeljauw filet

Ingrediënten

  • 1 stuk kabeljauwfilet p.p
  • zout
  • peper
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • dille
  • olie
  • boter
  • bloem
  • lente-ui

Hoe maak je kabeljauwfilet

  1. Dep de kabeljauw goed droog.
  2. Bestrooi met de kruiden.
  3. Doe een klein laagje bloem in een bord en haal de kabeljauw hier doorheen
  4. Verwarm in een pan een klein beetje olie.
  5. Bak de Kabeljauw aan beide kanten bruin.
  6. Snijd ondertussen nog een lente-uitje.
  7. Doe een klontje roomboter bij de vis en bak heel kort de lenteui mee.
  8. Doe op een bordje en smullen maar!!

Tips om je kinderen te betrekken bij dit gerecht:

  1. Laat je kinderen de lente-ui knippen
  2. Laat je kinderen de filet door de bloem halen
  3. Kinderen kunnen de vis kruiden
  4. Oudere kinderen kunnen de vis ook bakken.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief