Zoeken op de website

wrap pizza

wrap pizza Voor vandaag even een receptje. Dit is echt een heerlijk recept voor…

Ingrediënten

wrap pizza

Voor vandaag even een receptje.
Dit is echt een heerlijk recept voor de zondag.
Een pizza wrap / Turkse pizza.
Jan Fetze zag het in een tiktok en zei: mem dat wil ik eten.
Er zat geen recept bij maar och dat vinden we wel uit.
En ik dacht laat ik dan mijn recept maar delen voor de liefhebber.
Ingredienten voor 2 personen:
4 wraps
250 gram Gehakt (ik had gekruid half om half)
1 a 2 theelepels sambal oelek
paprikakruiden/kerriekruiden
2 tenen knoflook
1 grote ui
Flinke handvol cherry tomaatjes
Paprika (rood/geel)
Sla (rucola/romana/ijsberg)
Kaas (mozzarella)
Komkommer
+ Extra rauwkost groente
Snipper de ui en pers de knoflook uit. Bak deze in een pan met wat boter “glazig”
Snij de paprika in fijne stukjes en bak deze mee tot ze zacht zijn.
Bak ook de tomaten mee tot ze lekker zacht zijn.
Haal dit uit de pan en pureer tot een “saus”
Doe in de pan weer wat boter en bak het gehakt rul voeg desnoods nog wat kruiden toe en wat sambal voor een lekker pittig gehakt.
Als het gehakt mooi bruin is voeg je de saus toe.
Laat nog even mee pruttelen. proef en breng eventueel nog even extra op smaak.
Het gehakt mag best wat pittig zijn.
Snij ondertussen de rauwkost, was de sla, en doe dit in aparte bakjes.
Leg de wraps klaar op je aanrecht.
Zet de oven aan op ± 180 graden.
Verdeel het gehakt/saus mengels over je wrap.
Bak de wrap ± 5 minuten in de oven.
Ze worden heel snel te donker dus goed opletten!
Leg de wrap op een bord en doe naar eigen inzicht (heel belangrijk bij ons thuis!!) beleg op de wrap/pizza. Rol op en eet smakelijk.
Om de kaas lekker te laten smelten kun je de wrap oprollen en nog even 1-2 minuutjes terugzetten in de oven.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief