Zoeken op de website

tafelkleed en meer

Tafelkleed en meer Aan het begin van het nieuwe jaar loop ik altijd alles…

Tafelkleed en meer

Aan het begin van het nieuwe jaar loop ik altijd alles even na. Na heel veel kerstmarkten, een aantal last minute kinderfeestjes en in het algemeen een mooi jaar werd dat ook wel even tijd. Zo kwam ik erachter dat mijn folders bijna op waren. En omdat ik heb besloten om te stoppen met de online kookworkshops moest deze aangepast worden. Er komt wel een vervangend iets maar daar ben ik nog steeds niet helemaal uit.

Dus folder aangepast, toen kwam mijn zoon mem nu wil ik ook eindelijk dat ik een bril heb op je folder. Dus dat ook nog even aanpassen. Voorheen droeg ik nog geen koksbuis bij een kookfeestje inmiddels wel dus ook mijn eigen poppetje moest ik aanpassen. En dan kom je erachter dat je dus ook je visitekaartje even moet doen. Deze waren ook bijna op dus dat kwam mooi uit.

En dan was er nog het tafelkleed. Dat tafelkleed waar ik al maanden mijn hoofd over brak want de onderkant die was op zijn zachtst gezegd niet zo fris meer. Omdat ik na de markten en de workshops het kleed altijd weer oprol en hij dan soms nog een beetje vochtig is werd de onderkant helemaal zwart. Want het was niet helemaal plastic maar ook niet helemaal stof. Ook was het ontwerp mij niet naar het zin… Dus ik googlen of ik ook zelf iets kon ontwerpen. Want ja dat is wel iets waar ik goed in ben. Gewoon lekker achter de computer en mijn eigen dingen tekenen en ontwerpen. YES dat kan! Het heeft nog heel wat hoofdbrekers en avondjes achter de computer gekost maar ik heb nu mijn eigen kleed! en het voordeel is deze kan in de wasmachine dus geen vieze achterkant meer!!

En zo kom ik met mijn bedrijf iedere keer een klein stapje vooruit. Het kleed is inmiddels al een paar keer gebruikt tijdens een kinderfeestje en ik vindt het ideaal! ik kom thuis hops met alle schorten, mijn buis in de was. Even drogen op het rekje, opvouwen en hij ligt weer keurig klaar voor de volgende keer.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief