Zoeken op de website

Upgrade online kookworkshop

Een "upgrade" in mijn online kookworkshops (kooklessen) die een enorm verschil maken. Voorheen had…

Upgrade online kookworkshop

Een “upgrade” in mijn online kookworkshops (kooklessen) die een enorm verschil maken. Voorheen had ik er altijd last van dat kinderen niet altijd goed konden zien wat ik aan het doen was. Dan moest ik me in allerlei gekke bochten wringen om het goed te laten zien. Niet echt fijn werken.

Maar toen bedacht ik dat ik als ik een filmpje opneem altijd met 2 camera’s werk. 1 gericht op mijn gezicht en 1 op mijn handen. Die edit ik dan zo dat je bij de belangrijke momenten mijn handen ziet.
Dus ik bedacht als ik dat nou tijdens een online kookworkshop ook doe?
Dus nu heb ik ook een camera op mijn handen gericht staan.
Het is daarvoor wel belangrijk dat je dus de zoom instelt dat je iedereen kan zien. (wel zo gezellig ook) je kunt het beeld met de handen ook primary geven. dan zie je de rest ook nog wel maar in het klein.

Doordat de camera nu ook gericht is op mijn handen kan iedereen goed zien wat ik aan het doen ben en zo het nadoen.
Wil je ook een keer meedoen aan een online kookworkshop?
Check dan hier het programma.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief