Zoeken op de website

Vlekken en pizza

Vlekken en pizza Het gebeurd gewoon bij kinderfeestjes! Onuitwisbare vlekken. Afgelopen week had ik…

Vlekken en pizza

Het gebeurd gewoon bij kinderfeestjes! Onuitwisbare vlekken.
Afgelopen week had ik 2 keer een pizza party en in een van mijn schortje zaten zulke hardnekkige vlekken dat ik even creatief moest denken.
Gelukkig heeft Jan Fetze tekenles en daarbij gebruiken ze ook watervaste stiften Enzo. Dus nu is het een echt pizza schortje.
De rest van het schortje is ingekleurd door een creatieveling tijdens een kinderfeestje. Soms is er even wat tijd over en dan mogen de kinderen het schortje inkleuren. Omdat het zo gezellig staat al die vrolijke schortjes.

Wil je de schortjes inkleuren en houden?
Dat kan ook! Je betaald dan een meerprijs en ik bestel speciaal voor jou nieuwe schortjes zonder gekke vlekken. Mijn vrolijke kindjes komen op het schort te staan en ze mogen tijdens het feestje of erna ingekleurd worden.

Meer informatie over de gezellige kinderfeestjes vindt je hier!
Koken met een grote groep? Dat kan ook. Check hier de info.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief