Zoeken op de website

kooktip: eitje loskloppen

Hallo, Ik ben Klaske Kooistra en ik geef kookworkshops aan kinderen. Koken met kinderen…

Kooktip: eitje loskloppen

Hallo, Ik ben Klaske Kooistra en ik geef kookworkshops aan kinderen.
Koken met kinderen is hartstikke leuk!!
Daarom geef ik iedere week een super gezellige workshop die je vabuit je eigen keuken kunt volgen. We maken iedere week iets anders. De ene keer zoet de andere keer hartig. De ene keer ingewikkeld de andere keer lekker makkelijk.
Mijn doel met de kookworkshops is ouders inspireren om samen die keuken in te gaan en aan de slag te gaan!!

Daarom deel ik ook regelmatig tips op mijn facebook/insta en op mijn website om je kinderen te betrekken bij het koken
En je hoeft echt geen 3 gangen maaltijd klaar te maken hoor!!
Het zijn juist de kleine dingen die het hem doen.
De taakjes van 1-5 minuten om even te helpen in de keuken zijn een mooi begin!
De tip van vandaag: eitjes tikken! Het loskloppen van een eitje is een super leuk klusje voor kinderen en niet te moeilijk. Het is een korte taak dus ook voor jongere kinderen goed om ze bij het koken te betrekken.

Wil je meer tips? Check dan ook eens deze

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief