Informatie
Over mij
Over de workshop
Inspiratie
Contact
Allergenen
Vrienden van…
Kinderfeestje
Kookfeestje
Mini kookworkshop
Recepten
Informatie
Over mij
Over de workshop
Inspiratie
Contact
Allergenen
Vrienden van…
Kinderfeestje
Kookfeestje
Mini kookworkshop
Recepten
Contact
Zoeken op de website
Aardappelpuree
aardappelpuree
Ingrediënten
aardappels 200 gram per persoon
Melk
Roomboter
Optioneel: zout
Aardappelpuree
Schil de aardappels.
Snij de de aardappels in kleine stukken.
Was ze!
Kook de aardappels (zie gekookte aardappels)
Giet de aardappels af.
Doe een flinke klont boter en melk in de pan.
Ik doe zoveel melk dat de onderste laag net niet onder staat.
En nu stamp je tot je een
smeuïg
geheel krijgt!
Eet de aardappelpuree warm met een
gehaktbal!
Tips om je kinderen te betrekken bij dit gerecht
Kinderen kunnen de aardappels in blokjes snijden.
Oudere kinderen kunnen de aardappels schillen.
De allerkleinsten vinden het leuk om de aardappels in de pan te doen.
Stampen is altijd leuk!!
Categorieën
Aardappels
(5)
Avondeten
(18)
Chocolade
(12)
Croissantjes enzo
(2)
eieren
(4)
Hartige hapjes
(4)
Kerst en nieuwjaar
(8)
Koekjes, gebak en meer
(23)
Mijn slowcooker
(19)
Overige recepten
(9)
Salades
(11)
sauzen
(7)
Soepen
(7)
Toetjes
(11)
Vakantiechallenge 2022
(6)
vakantiechallenge 2023
(7)
Valentijn
(7)
Vis
(9)
vlees
(8)
Inschrijven
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Laat dit veld leeg
Vul hier je e-mailadres in...
*
Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.