Zoeken op de website

Broodpudding

Broodpudding De versie van eergister zag er beter uit, ook bij mij telt oefening…

Ingrediënten

  • ± 400 gram brood
  • 300 ml melk
  • 3 eieren
  • 2-3 kleine appels
  • 1 eetlepel kaneel

Broodpudding

De versie van eergister zag er beter uit, ook bij mij telt oefening baart kunst. Broodpudding!!! Dit is een heerlijk toetje, en een manier om van je oude droge brood af te komen. Ik had door de too good to goo boxen een overvloed aan kerstbrood.

  1. Snij het brood in groffe stukken,
  2. Snijd de appeltjes fijn.
  3. Schep er een eetlepel kaneel door.
  4. Meng de melk en de eieren en giet bij het brood.
  5. Laat dit zo’n 10-20 minuten even weken.
  6. Giet eventueel overtollig melk weg.
  7. Doe de appeltjes erbij en giet in een bakvorm.
  8. Hoe platter en groter hoe knapperiger en lekkerder je broodpudding wordt.
  9. Bak 30 minuten af in de oven.
  10. Lekker met ijs en slagroom.

Dit is ook een lekker toetje

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief