Zoeken op de website

Snicker bolletjes

heerlijke snicker bolletjes

Ingrediënten

  • 200 gram chocolade
  • 50 gram noten
  • 150 gram dadels
  • 30 gram pindakaas
  • 30 gram pinda's

Snicker bolletjes

Naast de Lion is dit mijn favoriete candybar in het klein dus het zijn heerlijke snicker bolletjes!

  1. Knip de dadels in hele kleine stukjes,
  2. Hak de noten in kleine stukjes
  3. Hak de pindas grof
  4. Verwarm de pindakaas
  5. Meng de dadels, noten en pinda’s met de pindakaas.
  6. Laat iets afkoelen.
  7. Maak van dit mengsel bolletjes.
  8. Doe in elk bolletje een prikkertje en zet 15-30 minuten in de vriezer om op te stijven. Of druk het mengsel in een ijsklontjesvorm.
  9. Smelt de chocolade au baim marie of in een magentrornbestendige schaal.(au bain marie is een pan met heet water en dan een warmtebestendige kom er- boven op met de stukjes chocolade, door het water tegen de kook aan te brengen smelt je chocolade)
  10. Als je bolletjes bevroren zijn dan haal je ze door de chocolade heen.
  11. Leg de bolletjes terug op een stukje bakpapier en zet nog 5-10 minuutjes in de vriezer om de chocolade hard te laten worden.

Inschrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief